streda 23. januára 2013

Prišla stuhou previazaná škatuľka

V nej ale nebola Bambulka (aj keď škoda), ale Samantha z Pixiwoo (ešte lepšie)! Teda vlastne, poslala len svojich farebných veľvyslancov Štetcového konzulátu v USA, aby mi tu na Slovensku pomohli budovať lepšie a pevnejšie vzťahy s mejkapom, púdrom a očnými tieňmi. Už tu pár ich kolegov mám a našu spoluprácu musím naozaj pochváliť. Na tú ďalšiu, novú sa už teraz teším a nových veľvyslancov som zatiaľ poslala zabývať sa k ostatným fešákom do oranžového hrnčeka s maľovaným modrým slonom. Ako sa tam len hodia!

foto: sada štetcov na oči a vedľa nich: Multi Task Brush, plochý štetec na mejkap,
ružový Setting Brush a po ceste trošku pokrútený Foundation Brush (z iHerb.com)
Všetci borci pokope. Tak ich mám najradšej:) Farebne a pestro.
S farebnými, huňatými veľvyslancami prišli aj zástupci Republiky Kakaové maslo a Nubian Heritage. A dobre urobili. Už ste si niekedy natierali pery horkou čokoládou? Ja (asi) tiež nie, ale ten pocit som dnes veru mala. Tomu, kto vôňu veľmi, ale naozaj veľmi horkej čokoládi miluje tak, ako ja, túto tučibombovú maslovú tyčinku určite odporúčam. Na perách sa vám jemne roztaje a zanechá za sebou silnú kakaovú vôňu. V sile vône nezaostáva ani (vraj slávne) čierne africké mydlo. Jeho špecifická parfemácia je ako neotrelá a odvážna zmes bublifuku, Pedro žuvačiek a novej voňavky od Jimmy Choo... Viem, viem, tak predsa bežné mydlo voňať nemôže. Lenže toto nemá byť bežné, obyčajné, hocijaké, nevýnimočné mydlo. A viete, čo je na ňom najlepšie? Že je fakt čierne!:)

foto: lahodné kakaové maslo v tyčinke a čierne "zdravé" africké mydlo
Nubian Heritage. Please, handle with care!
Kakaovomaslový 100%-ný tučko:)
Thank you for your care, Cococare!
V tejto Fragile krabici sa ešte ukrývala plechovka mletej kávy (pre niekoho), ešte jedno mydlo (do zásoby) a ešte jedna maslová tyčinka (tiež pre niekoho:) Lebo darovať nejakú vychytávku je snáď ešte väčšia radosť. No a keď už hovoríme o dvojitej radosti, zásielky z rôznych končín sveta akoby sa na dnes dohodli. V schránke pristála Nude paletka očných tieňov od Sleek a dala tak dnešnej zásielke štetcov na očné tiene korunu a zmysel. A tak sme tu všetci šťastní a spokojní, že sa máme s kým/s čím hrať a s kým/s čím si/sa maľovať :)

Paletka krásne zabalená v papierovom obale ako od čokolády
a so zmyselnou devou na letáčiku lákajúcom na ďalšie výrobky.
Jemná nežná. Au naturel palette od Sleek.

A aby bola rovnováha vesmíru dodržaná, dnešok nepriniesol len kozmetické darčeky, ale aj parádne koktejlové lyžičky na long drinky alebo ľadovú kávu (uvidí sa v lete) a krásnu fľašku zlatistej medoviny. Dlhý zimný večer tak už rozhodne nebude ani dlhý, ani studený;)
Nazdravie!


4 komentáre:

  1. Ach jéje, zlatíčko, ty jsi mě zas úplně rozdováděla...horká čokoláda na rtech..ach božínku! Černé mýdlo...ach ano! A vůbec - všechno vypadá fantasticky a je vidět, že zázraky se dějí, Ježiško chodí a všechno je jak má být ;-).
    Úžasně rozverný článek a skvělý blog. Fandím ♥.
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. /prosím o obliatie kýblikom vody, odpadla sooom! :))
      Vivii, ty si si fakt ten svoj batôžtek pobalila a prišla! Trikrát hurááá! Aj tie koktejlové lyžičky sa roztancovali od radosti :P ď.a.k.u.j.e.m. ti za rozdováděné milé slová a podporu, veľmi si to cením! Krásny deň Vivinko, ten môj už vďaka tebe je;) xxx
      L

      Odstrániť
    2. Prišla som a už nikdy neodíděm (čo to zase Vivi vymyslela za nové slovenské slovíčko?). To jsem tu bola 25. januára prvýkrát? To je pak ten nejkrásnější den (hned po 31. dubnu). :-**

      Odstrániť
    3. Vivinka predsa vymýšľa tie najfamóz slovenské slovíčka!;-) A aj keby chcela odísť, nepustííím:))).
      25. január - zapisujem si!
      :P
      "...hned po 31. dubnu..." = ♥♥♥ Ach, ja som si ťa celú asi len vymyslela... The best sistr ever!

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...