streda 21. novembra 2012

Ach, obal pekný, buď môj

Stáva sa to isto nielen jej. Dáme s nákupnými taškami Betty´s Boudoir telefonujúcej s mrakodrapmi za chrbtom. Nenašla asi, chudinka, nič, čo by jej oku ulahodilo svojim krásnym obalom. Preto jej snáď vadiť nebude, že som jej na rozveselenie vyzdobila jej trošku fádny kabátik. A že mám takú predvianočnú náladu, obklopila som ju peknými vecičkami a obalmi, ktoré jej rada dočasne požičiam. A viem, že sa o svoje poklady báť nemusím, veď na mrakodrape starostlivým očkom a veľkými ušiskami všetko sleduje myš Šišmiš.

foto: namakaná handrička na čistenie okuliarov s nákupmi vyčerpanou lady a na nej: fúzatá myš Šišmiš, blush brush Real Techniques, najmilšie vzorky minerálneho make-upu Everyday Minerals, voňavý citrónový balzam na pery The Body Shop, najkrajšia špirála Organic wear Physicians Formula a jej kamoška Lots of lashes od Maybelline, lip gloss v čarovnej plechovej krabičke od L´Occitane a mini štetec z púdru Happy Booster od Physicians Formula
Najhebkejší štetec od Real Techniques pohladí každé líčko. Usídlil sa hneď vedľa zajačikov, veď  vyzerá, akoby im z chvostíkov vypadol. Vedľa Organics wear špirály si zasa našiel svoje čestné miesto nádherne krémový rúž Lancome Color Fever Shine.
Ani sto mrakodrapov nech nezatieni tie milé, farebné, hravé obaly a vecičky ležiace na kozmetických stolíkoch či šuflíkoch. A keby to aj nejaký mrakodrap chcel skúsiť, postavíme si vlastný zo samých pekných vecí, a to bude pozerať, ako vysoko by sa týčil a kam by sme z neho až dovideli.
Rendez-vous sovičkového prívesku z Orsay a krásnej madmoiselle z časopisu.

Dáma je zachránená, a tak na parníku z papierovej krabičky od vreckoviek môžeme pokojne odpluť.
Že kam? No predsa na ďalšie krásne miesta. Nastupovať prosím...


2 komentáre:

  1. na tak krásný blog už jsem dlouho nenarazila :o) na poprvé jsem prohlídla všechny články, opravdu krásné :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Veronica, ani nevieš, ako ma vždy poteší nájsť komentár k nejakému staršiemu článku:-). A zvlášť takýto pekný:-). Ďakujem, si zlatá!♥

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...